Versand & Lieferung

Vi byr deg ikke bare på en unik kjøpsopplevelse i BIRKENSTOCK nettbutikken, men sørger også for en komfortabel og rask forsendelse av bestillingen din..

Forsendelse og forsendelsesvarighet

I samarbeid med posten leverer vi bestillingen som regel tre eller fire virkedager etter du har foretatt den. Når pakken forlater installasjonene våre, informerer vi deg per e-post..

Forsendelseskostnader

Fra en regningssum på 80,00 euro leverer vi forsendelsesfritt. Ved en ordreverdi på 80,00 euro beregner vi forsendelseskostnader til 4,95 euro. €.

Regnings- og leveringsadresse

Du kan angi en leveringsadresse som avviker fra regningsadressen ved bestilling. Angi deretter regningsadressen ved bestilling for dette. Deretter klikker du på knappen Angi avvikende leveringsadresse.“.
Ved kjøp på regning er riktignok en avvikende leveringsadresse ikke mulig..

Levering i Østerrike

Merk deg at vi kan bare levere til adresser i Østerrike ved bestillinger på birkenstock.com/at, og kan kun levere til kunder med en østerriksk regningsadresse..

Se hvor varene befinner seg til enhver tid!

Hvis du har registrert deg hos oss, kan du enkelt under Min konto vise bestillingene dine og følge dem direkte..

I tillegg sender vi en kobling til å følge forsendelsen i forsendelsesbekreftelsen. Slik kan du til enhver tid vise hvor pakken befinner seg. Etter forsendelse av pakken din kan det ta opptil 24 timer før posten aktiverer denne koblingen..