Betalingstyper

Vi tilbyr forskjellige betalingstyper i BIRKENSTOCK nettbutikken.:

PayPal:

Med PayPal betaler du enkelt og sikkert. Derfor blir du ført videre til PayPal under bestillingen. Hvis du allerede er registrert hos PayPal, kan du logge deg på der og betale via PayPal-kontoen din. PayPal byr også på muligheten til å avvikle en betaling som gjest uten registrering..

Kredittkort:

Betal komfortabelt i BIRKENSTOCK nettbutikken med kredittkort. Vi godtar nå American Express, Master Card og Visa Card. Refusjon på grunn av tilbakesending av varer godskriver vi kredittkortkontoen din..

Den integrerte SSL-prosedyren sørger for sikker dataoverføring ved kredittkortbetalinger..

Når kredittkortleverandøren din deltar i 3D Secure (sikkerhetsprosedyre og godkjenning av kredittkort), blir du kanskje bedt om å angi PIN-koden til slutt i bestillingen. Henvend deg direkte til kredittkortleverandøren hvis du har spørsmål om registrering ved 3D Secure-prosedyren..

Direkteoverføring:

Hvis du er logget på for elektroniske banktjenester, kan du bruke betalingstypen direkteoverføring. Du blir da ført videre til siden for dine elektroniske banktjenester, og betaler der som vanlig med angivelse av PIN- og TAN-kode, sikkert og trygt.. Vi mottar etter fullført direkteoverføring omgående en betalingsbekreftelse, og behandler bestillingen videre med en gang..

Rechnung:

Vi tilbyr deg kjøp på regning under forbehold om en positiv adresse- og kredittverdighetskontroll. Regningene legger vi direkte ved i pakken din. Regningsbeløpet overfører du ved mottak av regningen på følgende konto::


Bankinstitusjon: Commerzbank AG
Innehaver: Birkenstock digital GmbH
IBAN: DE84 3804 0007 0273 7278 00
BIC/SWIFT: COBADEFFXXX

Vær oppmerksom på følgende øvre grenser for kjøp på regning:

  • Varenes verdi for en enkelt bestilling må ikke være over 1 000 euro..
  • Varenes verdi for den aktuelle bestillingen og fortsatt utestående regningsbeløp må ikke ligge over en sum på 1 500 euro..

Vi forbeholder oss retten til å avvise levering per regning. Vi tilbyr deg gjerne å foreta bestillingen din på nytt i nettbutikken vår og velge bestillingstypene kredittkort eller PayPal for dette..